Produse si servicii

Service motoare si sisteme de propulsie ambarcatiuni.
Dealer autorizat Volvo Penta.

Produse si servicii

Societatea noastra este dealer de service autorizat "Volvo Penta" si va oferim toata gama de servicii necesare motoarelor si sistemelor de propulsie "Volvo Penta" incluzand : piese de schimb, garantii si postgarantii.

.

picture

Volvo Penta

Volvo Penta este un furnizor lider mondial de motoare si sisteme complete de alimentare pentru aplicaţii marine şi industriale. Toate eforturile noastre se străduiesc să oferim clientilor nostri produsul potrivit, cu calitati exceptionale. Noi lucram cu un angajament ferm pentru a oferi calitate, siguranta si a proteja mediul.

Viziteaza site

 

picture

Webasto

Webasto este singurul producator care ofera sisteme perfect armonizate pentru incalzirea ambarcatiunilor, sisteme de aer conditionat adaptate special nevoilor dumneavoastra. Incalzire, racire, lumina, ventilatie- toate de la o singura sursa!

Visiteaza site
 

picture

TUFCOAT

Tufcoat este producător de frunte din Marea Britanie de materiale de impachetare termale și echipamente pentru schele, medii industriale și marine. Oferim materiale pentru invelis schele care se contractă, încapsulare industriale și folie marina termostrictiva. 
Folia Tufcoat termostrictiva  poate fi aplicata la obiecte sau structuri de orice dimensiune, poate fi sudata împreună, acest lucru înseamnă că nu există găuri sau goluri, care pot sa apara cu prelate sau placare schele, rezultatul este de 100% încapsulare și protecție deplină.

Visiteaza site

 

picture picture